Kunststof spuwer / noodoverloop

Kunststof spuwer met verlengstuk - barneveld voorthuizen
Naadloze kunststof spuwer met verlengstuk tot 1009mm

Wij maken op maat kunststof naadloze spuwers / noodoverlopen voor u! Deze nieuwe techniek heeft als voordeel dat er geen lasranden meer zijn tussen de kunststof onderdelen in de spuwer / noodoverloop. Dit voorkomt de kans op lekkage. Deze spuwers worden vacuum gezogen zodat er geen lastechniek bij nodig is. Hierdoor kunnen de spuwers / noodoverlopen  ook tegen een lage prijs worden aangeboden. 

Verschillende verlengstukken op de spuwer / noodoverloop

Op aanvraag kunnen wij tot 1009mm een verlengstuik op spuwer / noodoverloop leveren. Dit verlengstuk kan bevestigd worden op de spuwer. 

Waarvoor dient een spuwer / noodoverloop?

In de volksmond wordt met spuwer en noodoverloop vaak hetzelfde bedoelt. Letterlijk genomen is er een verschil tussen een spuwer en een noodoverloop. Een spuwer is namelijk een uitmonding van een goot met als doel om water af te voeren. Vaak hebben spuwers een goot aan de bovenzijde. De goot vangt het water op en voert het water af naar de uitmonding, de spuwer. Een noodoverloop is bedoelt om overtollig water te laten wegstromen om het waterbalast op een dak te verminderen. Deze noodoverloop moet op een bepaalde hoogte worden gezet, zodat de noodoverloop alleen wordt gebruikt als de waterbalast op het dak te groot wordt. Het heeft namelijk een signalerende funtie. Vaak worden een noodoverloop gebruitk op plate daken.

Meer informatie over deze spuwers? U kunt contact opnemen met AVS Voorthuizen / Barneveld